KULSOCS PILIHAN TV
POSTAGE DAILY DURING COVID19
"Earn & Redeem" Reward Points when you purchased product
KULSOCS PILIHAN TV
RAHSIA LENGAN MEREKA SEMAKIN CANTIK BERSERI TANPA KOSMETIK RATUSAN RINGGIT.
 
Lengan saya mudah terdedah semasa bersiaran. Semasa meeting pun sama. Faham-faham la ye, tangan pengacara, memang tak reti duduk diam. Kadang-kadang tak perasan.
 
Saya tertarik dengan lengan seorang tetamu di studio yang nampak sangat cantik dan tertutup rapi semasa bersiaran. Walaupun dia selalu angkat tangan tetapi lengannya tetap terjaga.
 
Saya ingatkan yang CANTIK tu sebagian baju dia. Rupanya tidak. "Sepasang handsock dari Kulsocs", katanya.

Belum pernah saya lihat handsock yang ringkas tapi CANTIK seperti ini.
 
 
Menurut beliau, dia ada 25 pasang handsock Kulsocs pelbagai corak, pelbagai warna untuk kegunaan setiap hari. Sebelum ini beliau pernah mencuba handsock yang lain tetapi mudah melorot dan susah dijaga. Paling penting sekali ia sangat selesa. Kalau tidak, beliau takkan beli sampai 25 pasang.
 
"Kakak sangat puas hati dengan Kulsocs ni. Dia memang duduk diam-diam. Tak jatuh kebawah. Statik je macam orang berkawad. Nak basuh pun senang. Campak je ke dalam mesin basuh. Tak perlu cuci dengan tangan", panjang lebar ulasannya.
 
Teruja kami mendengar cerita beliau.
 
Sekarang handsock Kulsocs adalah salah sebuah jenama yang menjadi pilihan kami semasa bersiaran dan juga untuk kegunaan harian. Ia CANTIK, RINGKAS, SELESA dan MUDAH DIJAGA.